Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@15:14:27 GMT

برخورد با تقلب در آزمون‌های آنلاین

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۰۳۲۶

برخورد با تقلب در آزمون‌های آنلاین

رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت گفت: آزمون‌هایی که دارای سنجش و اعتبار قانونی باشد باید از طریق مراجعی که برگزار کننده این آزمون‌ها هستند رصد بشود.

به گزارش مشرق، تورج کاظمی رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت در خصوص سازوکارهای پلیس برای رصد و پیگرد کلاهبردارانی که با جعل عنوان و تبلیغات فریبنده در فضای مجازی به اخاذی از دانش آموزان و دانشجویان می‌پردازند گفت: پلیس فتا بیشتر از طریق گروه‌های سایبری که فضای مجازی را رصد می‌کنند از اقدامات کلاهبرداران این عرصه مطلع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدامات می‌تواند از طریق جستجوگران فضای مجازی که به عنوان پلیس افتخاری با پلیس فتا همکاری می‌کنند اتفاق بیفتد. از طریق نیروهای رصدگر متعلق به خود پلیس یا از طریق مراجع و دستگاه‌های مختلفی از جمله آموزش و پرورش، آموزش عالی، سازمان سنجش که این نوع تخلفات و کلاهبرداری‌های فضای مجازی را رصد می‌کنند هم برای پیگیری جرائم موجود در فضای مجازی اقدام می‌شود. درواقع پلیس فتا از کانال‌های گوناگون برای دریافت اطلاعات مربوط به کلاهبرداری‌های سایبری بهره می‌گیرد و با دستور مرجع قضایی کار را پیگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: دستگیری ۱۲ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکور ۱۴۰۰

وی درخصوص شگردهای کلاهبرداران برای تبلیغات مجازی در دوران تصدی اش در پلیس فتای تهران گفت: در آن دوره با توجه به شیوه‌ها و شگردها و اقبال عمومی جوانانی که در فضای مجازی حضور داشتند کلاهبرداران بیشتر از طریق شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کردند. معمولا نسل جوان در شبکه‌های اجتماعی موضوعات مختلف را رصد می‌کنند از همین طریق افرادی که سوء استفاده می‌کنند و در این حوزه مشغول فعالیت‌های مجرمانه می‌شدند و خواسته‌های خودشان را در شبکه‌های اجتماعی یا پیام رسان‌های مجازی ارائه می‌کردند و قربانیان خودشان را شناسایی و اقدامات لازم را صورت می‌دادند.

بیشتر بخوانید: بازار داغ «چند می گیری جای من امتحان بدی»

رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت درباره برخورد پلیس با تقلب در آزمون‌های آنلاین گفت: آزمون‌هایی که دارای سنجش و اعتبار قانونی باشد باید از طریق مراجعی که برگزار کننده این آزمون‌ها هستند رصد بشود. در مورد این موضوع در صورتی که نیاز به همکاری یا مراقبت یا نظارت پلیس باشد آن سازمان‌ها باید به پلیس درخواست بدهند تا امکان ورود پیدا کردن پلیس به این مسائل فراهم شود و همکاری‌های لازم انجام بگیرد. ولی در آزمون‌هایی که از طریق آموزشگاه‌های خصوصی انجام می‌شود و آزمون‌ها ارتباطی با نهادهای دولتی ندارد یا مدارک رسمی و معتبری بابت این نوع آزمون‌ها صادر نمی‌شود در صورتی که خود فرد یا آموزشگاه مربوطه درخواستی نداشته باشد پلیس هم نمی‌تواند اقدام خاصی را صورت بدهد.

وی در خصوص تجربه مواجهه با پدیده تقلب انلاین در دوران مسوولیتش در پلیس فتا اظهار داشت: آن زمان ما با چنین پدیده‌ای روبرو نبودیم. چون آزمون‌های آنلاین از زمان شیوع بیماری کرونا متداول شده است. تا پیش از ظهور این بیماری به ندرت آزمون آنلاین برگزار می‌شد که مجالی برای موارد سوء استفاده یا تقلب پیش بیاید.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا پلیس فتا اخبار حوادث فضای مجازی پلیس فتا آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۰۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال‌جاری خبرداد.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب آزمون سراسری در دام پلیس
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب کنکور در دام پلیس کهگیلویه
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات