Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@12:53:09 GMT

80 درصد مراکز به آزمون آنلاین مجهز شدند

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۸۱۰۲

80 درصد مراکز به آزمون آنلاین مجهز شدند

ایسنا/اردبیل مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل گفت: 80 درصد مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای استان اردبیل به تجهیزات آزمون آنلاین مجهز شده است.

امامی 16 مرداد در نشست مدیران و معاونین فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر 25 مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در مناطق مختلف استان اردبیل فعالیت می‌کند که 19 مرکز ثابت، چهار مرکز سیار و دو مرکز جوار شهرک‌های صنعتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در مجموع اداره کل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل 341 نفر پرسنل دارد که 186 نفر آنها رسمی ، 102 نفر قراردادی و مابقی نیز حق‌الدتدریس هستند.
مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل عملکرد این اداره کل را در حوزه آموزش‌های مهارتی یادآور شد و بیان کرد: سال گذشته 3 میلیون نفر ساعت معادل 15 هزار ساعت از دوره‌های آموزشی آن هم به شکل کاربردی و در قالب طرح تکاپو بهره‌مند شدند.


امامی به تدوین سند مهارت استان براساس نیاز بازار کار به مهارت‌های مختلف اشاره کرد و گفت: ما آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در مناطق روستایی، جوار پادگان‌ها، زندان‌ها و کارگاه‌های صنعتی جدی گرفتیم به طوری که در این زمینه عملکرد قابل قبولی را داشتیم.


وی با اشاره به حضور 19 هزار نفر در آزمون مهارتی تصریح کرد: 80 درصد این شرکت کنندگان با دریافت نمره قابل قبول صلاحیت علمی و عملی را در این دوره‌های آموزشی کسب کردند.
مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل موفقیت عرفان ممی‌زاده در رشته تاسیسات از دانشکده فنی و حرفه‌ای را در آزمون ملی مهارت یادآور شد و افزود: با سیاست جدید سازمان فنی و حرفه‌ای دانشجویان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و علمی – کاربردی نیز می‌توانند در این آزمون‌ها شرکت کرده و رقابت کنند.


امامی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط کرونایی آزمون‌های تئوری مراکز فنی و حرفه‌ای به صورت آنلاین برگزار می‌شود و به همین دلیل 80 درصد مراکز آموزشی و مهارتی در استان به تجهیزات مناسب آزمون آنلاین مجهز شدند.


وی اضافه کرد: در چند ماه اخیر که مسئولیت فنی و حرفه‌ای اردبیل را برعهده گرفتیم سعی کردیم تا نظر کارشناسان و همکاران را در توسعه فعالیت‌ها جویا شده و ضمن رفع نقاط ضعف نقاط قوت را نیز تقویت کنیم.


مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل یکی از مشکلات جدی را توزیع نامناسب نیروی انسانی و توجه به شایستگی‌ها در انتصابات اعلام کرد و گفت: تلاش ما بر این بوده تا در همه مراکز از نیروهای متخصص و زبده استفاده شده و به نوعی کمبود نیرو در مراکز فنی و حرفه‌ای رفع شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی فني حرفه اي مراکز آموزشی و پژوهشی آموزش آنلاین 80 درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت

شرفی گفت: کمک های مردمی برای تامین معیشت خانوار‌های زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.

وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکت‌های مردمی را از اولویت‌های سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روش‌های گوناگون نسبت به جذب مشارکت‌های مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامه‌ها، طرح‌ها و پویش‌های مختلف در زمان‌ها و مناسبت‌های گوناگون اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوار‌های دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.

وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکت‌های مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.

شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محله‌های استان تشکیل شده و خانوار‌های زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت می‌کنند.

وی گفت: کمک‌ها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گسترده‌ای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیب‌پذیر استان ارایه می‌دهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را می‌طلبد.

وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری می‌شوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیاز‌های اصلی معلولان است.

شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیری‌های انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده، اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • آزمون ناتی تضمینی ، راهنمای اخذ مدرک NAATI صفر تا صد
  • جزییات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الخلیج + پخش آنلاین
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت و بدون نقص تامین شد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • تامین برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت انجام شد